Újra lélek-zem – energialégzés gyakorlat

Nem tekintheted meg ezt a Leckét, hiszen még nem jelentkeztél be.
7 hozzászólás
 1. György Istvánné S
  György Istvánné S says:

  Kedves Dia!
  Nagyon vártam ezt a gyakorlatot. Sajnos nem sikerült. Nehéz volt elképzelni a tölcséreket, közben csinálni a ki-be légzést. Másrészt számomra hangos volt a zene. Sajnos az én fülem nem a legjobban működik, mindig fülhallgatóval nézem a programokat, s a halk hangod miatt ha felerősítettem,akkor a zene már elnyomta a hangodat. Tulajdonképpen elég hamar elvesztettem a fonalat. De a szédülés az „megvalósult”. És nem adom fel, még lehet belőle valami.! Legfeljebb nyitott szemmel csinálom, és talán úgy, hogy végig nézem, hallgatom tényleges gyakorlás nélkül, hogy képben legyek. Egyébként biztosan jó hatást lehetne elérni vele nálam is! Köszönöm.
  Üdvözlettel: Zsuzsanna

  Válasz
  • Dobi Dia
   Dobi Dia says:

   Kedves Zsuzsanna!

   Igen alapvetően ez már egy haladó szint SaRah-val. A légzés tréningek velejárója a zene, ettől sokkal hangosabban és dinamikusabban is meg a legtöbb helyen, amikor élőben végzünk gyakorlatokat. A zene nagyon tudja támogatni a folyamtot, és el is tud repíteni. Elsőre javaslom csak végig nézni, megérteni, lemodelleni, lassan egyedül kigyakorolni, meg lehet állítani közben a videót, és amikor már magabiztosan megy, érthető a feladat, akkor már lehet velem együtt csinálni, pont a dinamika hozza majd létre az energia polarizációt. Ettől sokkal intenzívebb légzéstechnikák vannak, csak elsőre nem akartam azzal kezdeni. de a légzés tréning szuper hasznos módszer, nagyon sok pozitív hatása van. Gyakorlás, és biztosan menni fog, akár lehet részletekre bontani nem az egészet, csak egy-egy részletet, 3 nagyobb kört csinálunk úgy is, lehet könnyebb csak egyesével betanulni, megfigyelni, aztán utána legjobb a saját tempóban akár saját zenére csinálni. Vagy zene nélkül, bár a zene nagyon sokat tud segíteni, ezt tapasztalatból mondom.

   Sok sikert és kitartást! Dia

   Válasz
   • György Istvánné S
    György Istvánné S says:

    Kedves Dia!

    Köszönöm a tanácsot, amit meg is fogadok. Bevallom szükségem van arra az energiára is, amit ez a különleges légzés adni tud -majd- számomra.
    A kínálkozó alkalmat kihasználva pedig -ha utólag is-kívánok nagyon boldog születés- és névnapot, kiteljesedést az utadon, és áldást a tevékenységedre, amit értünk teszel.
    Üdvözlettel: Zsuzsanna

    Válasz
 2. Hajnalka K
  Hajnalka K says:

  Kedves Dia!
  Köszönöm ezt a gyakorlatot is örülök neki. Számomra nem volt ismeretlen amiket mondtal, mint az egyik hozzászólónak. Én is már sok mindent tanultam. Ismerem a csakrákat. Végeztem REIKI-t. Néhány légzőgyakorlatot is ismerek. A Feng Shuiban is tanultuk a 4 ötemű légzést. Használom is. Valóban segítenek és örülök, hogy ezzel a gyakorlattal bővült az ismeretem.
  Bekerültem a kórházba a szívemmel miután hazajöttem egy idő múlva pánikroham tüneteim voltak. Az okát tudom. El kezdtem keresni megoldásokat, hogy mivel tudnám leküzdeni ezt a stresszt? Meg is tanultam többféle technikát többek között különböző légző gyakorlatokat is. SEGÍTENEK! Ezzel még több módszer van a kezemben.
  Köszönet és hála
  ölelés Hajnalka

  Válasz
  • Dobi Dia
   Dobi Dia says:

   A pánik okát mindig érdemes kutatni, akár születési regresszió, légzésterápia, utaztatás, hipnózis stb is segít. A pánik tüneteit meg lehet tanulni kezelni, erre is kiváló a jóga, a légzés, mozgásterápiák, relaxáció, energiamunka. nagyon széles a repertoár valóban. A gyóygszer, amivel sokan elintézik, még orvosok is, nem hoz végleges megoldást. További jó gyakorlást. Minél több gyakorltaot ismerünk, annál jobb. 🙂

   Válasz
 3. Hajnalka K
  Hajnalka K says:

  Ja! még egy a Bíró Ica régen kiadott egy könyvet nagyon jól ábrázolja benne a csakrákat és jól meg lehet érteni.
  Hátha segít azoknak a társaknak akik még csak most kezdtek el ezzel foglalkozni.
  Sajnos ide nem sikerült beillesztenem

  üdv. Hajnalka (Babi)

  Válasz
  • Dobi Dia
   Dobi Dia says:

   Köszönöm kedves Babi. A tanfolyamok alapvetően nem kezdőknek készülnek, mert ők nem feltétlen tudják követni a tanításokat gyakorlatokat. De kedves vagy! Nagyon sok információt lehet találni interneten is, akinek még erre van szüksége. Hálás köszönet! Szeretettel: Dia

   Válasz

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük